Пт, 20.06.2025, 19:54:59
Газета "Жовтоводські вісті" та радіо
Facebook Twitter VKontakte Blog RSS
Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гость · Група "Гости"Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ваші думки, коментарі та побажання щодо нашого сайту
zhvistiДата: Пт, 24.10.2008, 12:02:08 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Будемо раді почути ваші думки, коментарі та побаження стосовно цього сайту та газети в цілому.

DOKERДата: Ср, 25.03.2009, 23:09:26 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 1
-----ru-----
Я думаю, что следует сделать сайт более посещаемым, сменить дизайн и поставить, такой какой бы более подходил по тематике сайта, если нужна помощь всегда рад помочь... Деньги за помощь не беру, стараюсь для вас.
-----ua-----
Я вважаю, що слід зробити сайт більш відвідувальним, змінити дизайн і поставити, такий який би більш підходив по тематиці сайту, якщо потрібна допомога завжди радий допомогти ... Гроші за допомогу не беру, стараюся для вас.

Добавлено (25.03.2009, 23:09:26)
---------------------------------------------
-----ru-----
Я думаю, что следует сделать сайт более посещаемым, сменить дизайн и поставить, такой какой бы более подходил по тематике сайта, если нужна помощь всегда рад помочь... Деньги за помощь не беру, стараюсь для вас.
-----ua-----
Я вважаю, що слід зробити сайт більш відвідувальним, змінити дизайн і поставити, такий який би більш підходив по тематиці сайту, якщо потрібна допомога завжди радий допомогти ... Гроші за допомогу не беру, стараюся для вас.

|)0|{3R

vlovaДата: Вт, 02.06.2009, 19:54:50 | Повідомлення # 3
Рядовой
[quote=DOKER]Я думаю, что следует сделать сайт более посещаемым, сменить дизайн и поставить, такой какой бы более подходил по тематике сайта[/quote]
А так сайтик мне нравится. Правда надо немного раскрутки. В качестве обмена ссылками предлагаю разместить на странице сайта ссылку на мой сайт: http://vlova.moy.su, а я размещу ссылку на своем сайте в категории друзья сайта.
Удачи в вашем нелегком труде.

SveticДата: Пт, 04.09.2009, 21:19:07 | Повідомлення # 4
Сержант
Нагороди: 1
Сайт не плохой.Хочется,чтоб больше было фотоальбомов,больше участников,больше тем на форуме.А так все хорошо! Желаю Вам удачи и процветания! Как пишет vlova (Правда надо немного раскрутки),и я с ним согласна.

zhvistiДата: Пт, 04.09.2009, 21:35:54 | Повідомлення # 5
Admin
Спасибо Svetic, так скажите какую темку создать на форуме, чтоб Вам было интересно?

marinakylikДата: Ср, 24.11.2010, 20:21:39 | Повідомлення # 6
Рядовой
Доброго дня!
У мене велике прохання до редакції викладати на сайті газети програми Жовтоводського радіо для тих слухачів, що не мають можливості слухати програми радіо через радіотрансляційну мережу.
Дякую!

BukTopuaДата: Ср, 08.12.2010, 14:39:00 | Повідомлення # 7
Рядовой
Всем день добрый )))...
Пользуясь случаем? хочу предложить Вам одну идейку...
Для того чтобы быть более востребованными и популярными : советую добавить колонку что то типа "развлечений" - это может быть Расшифровка сновидений, советы или же просто истории читателей газеты. Многие люди склонны обращаться к разного рода предсказателям и магам, так почему же не сделать прямую связь читателей с человеком который знает в этом толк?
Лично я очень харашо умею расшифровывать сны, приметы ...
Если Вас заинтересовало моё предложение свяжитесь со мной и я рада буду сотрудничать с Вами, так как люди и так устают от не лёгких будней - и даже, порой доброе слово от любимой газеты принесёт большую пользу как в моральном так и душевном плане, это однозначно увеличит количество Ваших читателей...
vityssa@mail.ru

zhvistiДата: Пт, 29.04.2011, 20:37:43 | Повідомлення # 8
Admin
Монолог перенесено з блоку "Дошка оголошень"

2 Doc (Сьогодні 18:18:57)
Выше изложенное к данной рекламе не имеет ни какое отношение.

1 Doc (Сьогодні 18:18:15)
У редакции со зрением КАК? Почистили. Достало. Как-то в одну сторону Вы дышите. А где же свобода слова? Ах, да ж Вы кормитесь с рук... Не солидно, извините - солидности с Вашей стороны 0, нету демократии. Не заставят больше выписывать ВАШУ газету, я полностью разочарован Вашей или продиктованной выше позиции.

HutorДата: Нд, 12.06.2011, 18:10:43 | Повідомлення # 9
Рядовой
Прогресс сайта пошел. Ура, товарищи!

marinakylikДата: Пн, 11.02.2013, 00:00:45 | Повідомлення # 10
Рядовой
А чому перестали викладати випуски радіо на сайті?

churkinav55Дата: Ср, 01.10.2014, 10:40:03 | Повідомлення # 11
Рядовой
Я у 1989 році, на зустрічи міського активу, з кандидатом у Депутати Верховного Совета СССР(рос.), Першим секретарем КПУ Щербицьким В.В. надав у презідію записку з пропозицією від шахтарів шахти "Нова":
1. Відновити річку Жовту.
2. Засновати міську газету.
Голова міськвиконкому(тодішній) А.І. Шевяков оголосив, з презідії зміст записки, на що В.В. Щербицький промовив: "А что, годится, запишите в наказы избирателей".(рос.)
Перший головний редактор був А.Ворфлік. Сайту тоді, звісно, не було. Але газета існувала і висвітлювала Міські події, бо "Трудовая Слава"(рос.) біль- ше була орієнтована на СхідГЗКа.
А що до сайту, то дивіться на сайти "Радіо Свобода", "ВВС" і беріть приклад. Перше - треба чітко показати читачу, що він може побачити на сайті, як переглянути матеріали минулого. І друге, як читач може віадрегувати на зміст газети. Усе інше "приложится"(рос.).
Успіхів, Олександр, м. Кривий Ріг

zhvistiДата: Ср, 01.10.2014, 12:05:20 | Повідомлення # 12
Admin
Доброго дня Олександре!
Дякуємо за Ваші пропозиції, будемо працювати!
Не зрозуміло питання шодо матеріалів минулого,
Цитата churkinav55 ()
Перше - треба чітко показати читачу, що він може побачити на сайті, як переглянути матеріали минулого. І друге, як читач може віадрегувати на зміст газети.
про що йдеться? На сайті можна переглянути матеріали газети з 2007 року. Відреагувати на зміст можна на сайті в коментарях, на форумі, або написавши  на нашу електронну скриньку, адреса якої є на сайті у розділі "редакція". До речі, там є і наші телефони, а ще, Ви можете надіслати нам листа і звичайною поштою на нашу фізичну адресу)

agordienko80Дата: Чт, 25.10.2018, 14:12:05 | Повідомлення # 13
Рядовой
Напишите хоть один контактный телефон
Хочу рекламу разместить - ни одного телефона ни городского ни мобильного

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: